Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies
Wervind & Selectie Stade Advies

19 december 2019

Kost het werven van nieuwe directieleden en/of management u veel tijd? Bespaar tijd en geld en laat het zoeken van kandidaten over aan de experts van Stade Advies. Wij hebben veel kennis, expertise en jarenlange ervaring in deze markt én het netwerk om de juiste kandidaat voor u te vinden. Wij zijn u graag van dienst!

Stade Advies is al meer dan 25 specialist in het sociaal domein. Onze dienstverlening omvat advies, training, onderzoek en interim diensten. Onze missie is kwaliteit van samenleven te verbeteren door maatschappelijke partners te helpen en te adviseren. Wij werken met deskundige adviseurs en leveren voor iedere individuele situatie maatwerk met oog voor betrokken partijen.

Juist omdat we zo veel kennis en ervaring hebben opgedaan en omdat we een groot netwerk hebben binnen zorg en welzijn, kunnen we ook voor uw bedrijf of organisatie de juiste kandidaat vinden. We kennen de markt en hebben zeer tevreden klanten.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, helpen wij een scherp profiel op te stellen en gaan vervolgens aan de slag met het vinden van geschikte kandidaten voor uw organisatie. Anders dan gebruikelijk bij andere bureaus is ons vertrekpunt de inhoud van het werk binnen de actuele ontwikkelingen in de markt van zorg en welzijn. We hanteren een no-nonsense benadering, zonder toeters en bellen.

Wij besparen u veel tijd, omdat wij al een voorselectie maken en desgewenst ook selectiegesprekken voeren met potentiële kandidaten. Wij leveren maatwerk en u wordt gedurende het hele traject door dezelfde Stade adviseur ondersteund, van intake tot arbeidsvoorwaarden.

Is uw interesse gewekt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Wij brengen u ook graag in contact met klanten die wij eerder hielpen.

Erik Vermathen
Directeur Stade Advies
e.vermathen@stade.nl
06-10939404