Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies

De energietransitie op volle toeren

19 december 2017

Nul-op-de-meter is in vier jaar tijd een bekend begrip geworden in de wereld van energieneutraal renoveren. Huizen die evenveel energie opwekken als verbruiken is één van de maatregelingen in de energietransitie.

Op dit moment zijn bijna 2.000 woningen in Nederland gerenoveerd naar Nul-op-de-Meter. Nul-op-de-meter wordt van een nieuw begrip, de norm van de huizenmarkt. Voor wie meer kennis wil maken met het begrip Nul-op-de-meter heeft de stroomversnelling een handreiking uitgebracht voor gemeenten. De handreiking biedt handelingsperspectief voor de manier waarom gemeenten kunnen werken aan de energie transitie én hiermee tegelijkertijd een bijdrage kunnen leveren aan ruimtelijke kwaliteit.
Klik hier voor de handreiking.

Stade Advies is betrokken bij Nul-op-de-Meter projecten in Soest. Een Nul-op-de-Meter renovatie vraagt om nauwe samenwerking tussen woningcorporaties, gemeenten, aannemers en bewoners. Om het proces van renoveren in goede banen te leiden is Jiska Ruis actief als procesbegeleider voor bemiddeling tussen betrokken diverse partijen. Voor meer informatie:

Jiska Ruis

J.Ruis@stade.nl

06 53 21 51 38