Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies
Wervind & Selectie Stade Advies

Nieuw: werving & selectie van kandidaten voor directie en management in zorg & welzijn

10 juli 2019

Kost het werven van nieuwe directieleden en of management u veel tijd? Bespaar tijd en geld met het zoeken van kandidaten en laat het door de experts van Stade Advies doen. Wij hebben jarenlange kennis, ervaring en expertise van de markt én het netwerk om de juiste kandidaat voor u te vinden. Wij zijn u graag van dienst!

Stade Advies is al meer dan 25 specialist in het sociaal domein. Onze dienstverlening omvat advies, training, onderzoek en interim diensten. Onze missie is kwaliteit van samenleven te verbeteren door maatschappelijke partners te helpen en te adviseren. Wij werken met deskundige adviseurs en we leveren maatwerk voor iedere individuele situatie met oog voor betrokken partijen.

Juist omdat we zo veel kennis en ervaring hebben opgedaan en omdat we een groot netwerk hebben binnen zorg en welzijn, is het mogelijk om ook voor uw bedrijf of organisatie de juiste kandidaat te vinden. We kennen de markt en de klanten waarvoor wij werven zijn zeer tevreden.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een kennismakingsgesprek inventariseren wij uw wensen, helpen een scherp profiel op te stellen en gaan we aan de slag met het vinden van geschikte kandidaten voor uw organisatie. Anders dan de gebruikelijke bureaus is ons vertrekpunt de inhoud van het werk binnen de actuele ontwikkelingen in de markt van zorg en welzijn. We hanteren een no nonsens benadering, zonder toeters en bellen.

Wij besparen u veel tijd met het vinden van kandidaten omdat wij al een voorselectie maken en desgewenst ook selectiegesprekken voeren met potentiële kandidaten. Wij leveren maatwerk en het hele traject wordt u door dezelfde Stade adviseur ondersteund, van intake tot arbeidsvoorwaarden.

Ben u geïnteresseerd geraakt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Wij brengen u ook graag in verbinding met klanten die wij eerder hielpen.

Erik Vermathen
Directeur Stade Advies
e.vermathen@stade.nl
06-10939404