Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies
Stade Advies

Stade Advies is dé expert op het terrein van maatschappelijke ontwikkeling.

Wij leveren door het hele land op een breed vlak een bijdrage aan de kwaliteit van samenleven. Stade Advies onderscheidt zich door grote veldkennis, realistische adviezen en betrokken adviseurs. Wij zijn een proactieve onderneming en permanent gericht op verbetering. Onze opdrachtgevers zijn overheden, maatschappelijke ondernemingen en woningcorporaties.

Wij kunnen u van dienst zijn door middel van advisering, onderzoek, coaching, interim management, scholing en training op o.a. de volgende terreinen:

  •  Beleidsontwikkeling en subsidierelaties
  •  (Transitie) Jeugdzorg
  •  WMO, participatie en WNS
  •  Wonen, gebiedsontwikkeling en leefbaarheid

Bent u goed op weg met de échte transformatie? Wij initiëren innovatieve trajecten en hebben een brede praktijkervaring in het sociale domein. Van daaruit helpen wij u graag bij het starten en versnellen van vernieuwende ontwikkelingen. Het gaat bijvoorbeeld om:

 

Stade Advies heeft gedurende lange tijd met veel inzet, kennis en betrokkenheid meegebouwd aan een goede en veilige zorg voor jeugd in onze gemeente en de regio

Directeur 100+ gemeente
Vacature

Open Sollicitatie

U kunt desgewenst een open sollicitatie doen.

Meer