Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies
Stade Advies

Stade Advies is dé expert op het terrein van maatschappelijke ontwikkeling.

Kwaliteit van samenleven

Wij leveren door het hele land op een breed vlak een bijdrage aan de kwaliteit van samenleven. Stade Advies onderscheidt zich door grote veldkennis, realistische adviezen en betrokken adviseurs. Wij zijn een proactieve onderneming en permanent gericht op verbetering. Onze opdrachtgevers zijn overheden, maatschappelijke ondernemingen en woningcorporaties.

Wij kunnen u van dienst zijn door middel van advisering, onderzoek, coaching, interim management, scholing en training op o.a. de volgende terreinen:

  •  Beleidsontwikkeling en subsidierelaties
  •  (Transitie) Jeugdzorg
  •  WMO, participatie en WNS
  •  Wonen, gebiedsontwikkeling en leefbaarheid

Co-working bij Stade Advies

Wij verbinden mensen en versterken kennis en ideeën
Heb je een organisatie of ben je zelfstandig ondernemer in het sociaal domein en op zoek naar een plek om te werken? Bij onze co-working ruimte kan je ongestoord zelfstandig werken, je zakelijke contacten ontvangen, bellen en samen werken aan projecten. Wij bieden een inspirerende plek waar je de juiste mensen ontmoet en op de beste stoelen van Utrecht zit!

‘Een betere samenleving vereist samenwerking. Door in contact te staan met anderen creëer je kansen.’

Meer weten of een dagje uitproberen?  Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.

Bent u goed op weg met de échte transformatie? Wij initiëren innovatieve trajecten en hebben een brede praktijkervaring in het sociale domein. Van daaruit helpen wij u graag bij het starten en versnellen van vernieuwende ontwikkelingen. Het gaat bijvoorbeeld om:

 

Stade Advies heeft gedurende lange tijd met veel inzet, kennis en betrokkenheid meegebouwd aan een goede en veilige zorg voor jeugd in onze gemeente en de regio

Directeur 100+ gemeente
Vacature

Vacature senior adviseur huurdersparticipatie

Meer
Vacature

Open Sollicitatie

U kunt desgewenst een open sollicitatie doen.

Meer