Deze website maakt gebruik van cookies om ons te helpen uw gebruikerservaring te verbeteren. Meer informatie of Accepteren
Stade advies

Verhuisadviseur Senioren Utrecht

23 februari 2016 door Claartje Sadee

De Verhuisadviseur Senioren biedt sinds twee jaar hulp en advies aan Utrechtse senioren met een verhuiswens naar een beter passende woning. Op 22 februari 2016 is de eigen website online gegaan.

Waarom een Verhuisadviseur Senioren?
Senioren kunnen diverse redenen hebben om naar een andere woning te willen verhuizen. Maar tussen wens en daad lijken soms barrières te staan. Sommige mensen zien op tegen het vooruitzicht of weten niet goed hoe ze moeten beginnen. Om dit te verhelpen kunt u de Verhuisadviseur Senioren inschakelen. De verhuisadviseur geeft advies en helpt bij het zetten van de juiste stappen.
Wat doet de Verhuisadviseur?
De dienstverlening varieert van een oriënterend gesprek tot het intensief begeleiden bij het vinden van een andere woning. Samen brengen we uw woonwensen in kaart, en de belemmeringen die u ervaart om te verhuizen. U krijgt informatie over het bestaande woningaanbod en de mogelijkheden om zelf te zoeken. Ook kan de verhuisadviseur voor u gaan zoeken. Wij kunnen ook helpen om belemmeringen bij het verhuizen op te lossen.
Voor meer informatie ga naar verhuisadviseursenioren.nl.
Stade Advies
De Verhuisadviseur Senioren is ontwikkeld door Stade Advies in opdracht van de gemeente Utrecht en de STUW (Stichting Utrechtse Woningcorporaties). Werkt u bij een gemeente of woningcorporatie en overweegt u het aanstellen van een verhuisadviseur of wooncoach? Neem voor informatie en advies contact op met Claartje Sadée via c.sadee@stade.nl.

Verhuisadviseur Senioren Utrecht

Verhuisadviseur voor senioren in Utrecht

Lees meer